Yay!

Je bent erbij!!!

Bedankt om te investeren in jezelf en een stap dichter bij je dromen te komen. Ik ben super blij dat je je verdiept in het zeemeerzwemmen. Het is dan ook de beste hobby, sport en fantasie combineren, beter wordt het niet!

Wat nu?


1

Check je Email Normaal ontvang je binnen een paar minuten je bevestigingsmail. Vind je deze niet? Check dan je spam folder. Staat die niet daar? Contacteer me op hello@mermaidlelie.com

2

Maak een profiel aan Om je SSI Mermaid Certificaat toe te kennen heb je een profiel nodig. Surf naar divessi.com en maak een profiel aan. Wanneer er gevraagd wordt om een duikcentrum te kiezen, dan kies je als land Nederland, en als duikcentrum one2dive. Laat me even weten zodra dit in orde is, dan doe ik de rest.

3

Ga in connectie met je innerlijke kind: zet je favoriete zeemeermin film of serie op. Herbeleef waarom jij zeemeerminnen zo geweldig vindt!

4

Ga op zoek naar een prachtige staart: Neem een kijkje op het wereldwijde web en zoek een staart die je mooi vindt. Stuur deze door naar mij. We bespreken tijdens de theorie de voor- en nadelen van elke staart die doorgestuurd werd. Staarten en monovinnen zijn voorzien tijdens de duur van de cursus.