Over mij

Over mij

Zolang ik me kan herinneren, hield ik van het water. Elke kans die ik kreeg, was ik daar. Als kind zat ik vooral onder het wateroppervlak.

Ik ben opgegroeid in de periode van de kleine zeemeermin en de free Willy. Een van mijn favoriete spelletjes om te spelen was de orka en de zeemeermin. Mijn vriendig haar kamer was gevuld met orka-dingen, de mijne met zeemeerminnen.

Toen ik opgroeide, ben ik mijn liefde voor het water nooit kwijtgeraakt. Ik bleef zoveel mogelijk zwemmen. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat er andere volwassenen waren met dezelfde liefde voor zeemeerminnen. Ze hielden het in leven door te zwemmen en op te treden als zeemeerminnen. Ik vond het idee meteen geweldig. Het enige obstakel was het krijgen van die staart. Stoffenstaarten voor volwassenen bestonden nog niet. Dan was er ook nog de druk van de Belgische samenleving waar volwassen zijn gelijk staat aan saai zijn.

Nadat ik die obstakels had overwonnen, kocht ik begin 2014 een monfin en maakte ik mijn eigen staart van paillettenstof. Even later maakte ik mijn eigen siliconen staart. Vanaf daar groeide de passie alleen maar.

Op dit moment ben ik een parttime zelfstandige zeemeermin. Als mensen mij vragen: ‘Wist je dat je als kind een professionele zeemeermin wilde worden?’ Dan kan ik alleen maar antwoorden dat dat soort banen toen nog niet bestonden. Het is zoveel en hard werken om een ​​van de Belgische en Europese pioniers in deze baan te zijn.

Laten we samen werken!

WIl je een vleugje magie toevoegen? Bekijk welke diensten ik aanbied.